Hřebec a Kráska - Josef, Klíma (Kalibr, 2022)
Populární žurnalista a spisovatel Josef Klíma přichází s novými kriminálními příběhy atraktivní vyšetřovatelky Kláry Radové. V centru dění je oddělení vražd v čele s jeho šéfem Sloupem a další dva případy, pojmenované Hřebec a Kráska. Je možné, že kontroverzního bohatého muže s minulostí v StB zabil ve stáji hřebec, nebo to byla rafinovaná vražda? A smrt krásné modelky v bazénu také vypadá na první pohled na přirozené příčiny, ale zkušení kriminalisté brzy vidí, že něco nesedí...
Keywords: Beletrie; Krimi, detektivky