Za války, 1919: Čas nových začátků - Cynthia, Harrod-Eagles (Brána, 2022)
Válka, která přinesla nesmírné utrpení a rozvrátila životy mnoha lidem, se konečně chýlí ke konci, ale brzy je zřejmé, že nic už nebude takové jako dřív. Svět se změnil, a ne každý se s tím dokáže vyrovnat. I rodina Hunterových prožívá složité období - Edward a Beattie k sobě znovu klopýtavě hledají cestu a Diana se postupně sžívá se svým novým postavením. David po prožité tragédii opět hledá smysl života a William i Sadie zakouší zklamání z první lásky. K velkému životnímu kroku se odhodlá nejen Ethel, ale i kuchařka s Adou. Nastává čas loučení i nových začátků.
Keywords: Společenské vědy, historie; Historické romány