Případy Kay Sharpové 2: Na dně Temné řeky - Leslie, Wolfe (Kalibr, 2023)
Když inspektorka Kay Sharpová poprvé opustila zapadákov Mount Chester, slíbila si, že se nikdy nevrátí. Město skrývalo jen špatné vzpomínky a temná tajemství. Když však dojde k brutální vraždě sedmnáctileté dívky, Kay se vrátit musí.Oběť má na krku medailon, jenž je Kay povědomý. Měla jej tříletá Rose Harrelsonová, když před čtrnácti lety uprostřed noci zmizela za svého pokojíčku. Nevyřešený případ všechny stále děsí.Pokud je mrtvá dívka Rose, kde doteď byla? Kdo ji celé ty roky ukrýval? Jenže zavražděná není Rose. Proč však měla medailon a co se stalo s děvčátkem? Kay postupně rozplétá síť lží a podvodů spřádaných po celá desetiletí, až se ocitne tváří v tvář děsivému vrahovi...Další kniha s případem inspektorky Kay Sharpové by měla být opatřena varováním ministerstva zdravotnictví: nebudete moci usnout a srdce vám bude bušit jako splašené!
Keywords: Krimi, detektivky