Záhada tří čtvrtin - Sophie, Hannah (Kalibr, 2023)
Hercule Poirot rozplétá ďábelsky chytrý případ s tajemstvím. Jednoho dne ho vyhledá rozzlobená žena s dotazem, proč jí detektiv poslal dopis, v němž ji obviňuje z vraždy Barnabase Pandyho, o kterém nikdy neslyšela. Rovněž Poirot nikoho takového nezná. Doma na něj ale čeká muž, který prohlašuje, že dostal od Poirota úplně stejné psaní. Kdo ty dopisy poslal a proč? Kdo je Barnabas Pandy? A skutečně ho někdo zabil? Dokáže Poirot nalézt odpovědi dřív, než se něčí život ocitne v ohrožení?
Keywords: Krimi, detektivky