Stíny minulosti (Psychologický detektivní thriller s Chloe Fine - kniha č. 1) - Blake, Pierce (Lukeman Literary, 2020)
"STÍNY MINULOSTI je kniha plná nečekaných zvratů - nedá vám spát, dokud neotočíte poslední list. Blake Pierce se nám zde představuje ve své nejlepší formě! Jde o další mistrovské dílo plné napětí a záhad. Vřele doporučuji všem čtenářům, kteří dokážou ocenit kvalitní psychologický thriller s nečekaným rozuzlením, aby tuto knihu zařadili do své knihovny. Toto dílo je příslibem další vynikající série a já se již nemohu dočkat pokračování." --Knižní a filmové recenze, Roberto Mattos STÍNY MINULOSTI (Záhada Chloe Fine) je kniha č. 1 v nové napínavé psychologické sérii od autora bestsellerů Blakea Pierce, jehož bestseller Navždy pryč (kniha č. 1) (zdarma ke stažení) obdržel více než 1 000 pětihvězdičkových hodnocení. Chloe Fine, 27letá praktikantka týmu FBI pro zajišťování důkazů, je nucena pohlédnout do tváře své temné minulosti poté, co se její sestra, dvojče, ocitne v nesnázích - a malé poklidné městečko vydá svou první mrtvolu. Chloe se vrací zpět do rodného městečka, kde si se svým snoubencem pořídili nový dům a její život se konečně ubírá správným směrem. Kariéra u FBI vypadá slibně a na obzoru se rýsuje svatba. Avšak velice záhy zjistí, že na zdánlivě poklidném předměstí je něco v nepořádku. Chloe postupně odhaluje jeho pravou tvář - pomluvy, tajemství, lži - a k tomu ji navíc dostihnou démoni vlastní minulosti: záhadné úmrtí matky, když jí bylo 10 let a doživotní trest pro otce. Když se poté objeví první oběť, Chloe postupně dochází, že tohle městečko společně s její minulostí mohou být klíčem k rozluštění obou případů. Napínavý psychologický příběh, zasazený do malého městečka, s propracovanými postavami a nervy drásající atmosférou - STÍNY MINULOSTI - kniha č. 1 v nové strhující sérii, která vás udrží vzhůru dlouho do noci. Kniha č. 2 ze série CHLOE FINE bude již brzy k dostání.
Keywords: Dobrodružství, napětí, thrillery; Krimi, detektivky