Z popela - Aly, Martinezová (Ikar, 2023)
Když Eason zjistil, že z hořícího domu nevynesl svou ženu, ale její nejlepší kamarádku Bree, pohltila ho hrůza. Nikdo další požár nepřežil - ačkoli po té noci jako by skutečně nežili ani oni dva. Eason se jako svobodný otec bez střechy nad hlavou nastěhuje k Bree do domku pro hosty. A i přes pocit viny a hluboký žal spolu nakonec dokážou vytvořit jeden tým. Co se může z popela jejich životů zrodit?
Keywords: Romantika, romány pro ženy