Poslední léto, kdy jsme byli kluci - Bill, Rivers (Ikar, 2023)
Píše se léto roku 1968 a Jackův nejstarší bratr Pete oslaví zanedlouho své osmnácté narozeniny, po nichž může být povolán do války ve Vietnamu. Jack náhodou zaslechne čísi poznámku, že slavní muži k odvodu nemusí, a ve své mladistvé naivitě tomu bezvýhradně uvěří. Vymyslí skvělý plán, jak bratra zachránit - udělá z něj hrdinu. Když je však jejich domov ohrožen chamtivými developery a vystaven dalším nevídaným nebezpečím, nejde už jen o záchranu Petea, ale celého města. Poslední léto, kdy jsme byli kluci je povznášející příběh o síle rodiny a přátelství, o prvních láskách a drahocenných posledních dnech dospívání.
Keywords: Společenské romány