Zmizelí - Hartwig, Hausdorf (Universum, 2024)
Každý rok zmizí ve světě bezpočet lidí. Většina z nich se časem zase objeví nebo se pro jejich zmizení najdou "přirozená" vysvětlení. Zbývá však hluboce znepokojivý zbytek případů, jenž se vymyká jakémukoli racionálnímu vysvětlení. Na vodě, na zemi i ve vzduchu jsou jakoby "vymazáni" jednotlivci i celé skupiny. Co se stane se všemi těmi lidmi, jejichž cesty vedou doslova do nicoty? Hartwig Hausdorf se snaží - s nezbytnou dávkou skepse - najít na tyto otázky odpověď a dochází k netradičním závěrům.
Keywords: Dobrodružství, napětí, thrillery; Horory