Rytíř, Následník, Princ (Koruny A Slávy - Kniha Třetí) - Morgan, Rice (Lukeman Literary, 2017)
"Morgan Rice přišla s něčím, co se zdá být příslibem další brilantní série, která nás zavede do fantasy plné odvahy, cti, udatnosti, magie a víry ve vlastní osud. Morgan dokázala vytvořit silné postavy, které nás přimějí, abychom je obdivovali na každé stránce... Doporučuji do knihovny každého čtenáře, který miluje dobře napsanou fantasy literaturu." --Books and Movie Reviews, Roberto Mattos (komentář k Vzestup draků) RYTÍŘ, NÁSLEDNÍK, PRINC je třetí kniha ze série bestsellerů epické fantasy ságy KORUNY A SLÁVY od Morgan Rice, která začíná knihou OTROKYNĚ, BOJOVNICE, KRÁLOVNA. Sedmnáctiletá Ceres je krásná, chudá dívka pocházející z imperiálního města jménem Delos. Je sama na moři a pluje k tajemnému Ostrovu za mlhou. Vstříc matce, kterou nikdy nepotkala. Je připravená dokončit svůj výcvik, konečně pochopit svoji moc a stát se bojovnicí, kterou vždy měla být. Ale bude tam její matka, aby ji přijala? Naučí ji vše, co bude potřebovat? A odhalí jí tajemství Ceresina původu? Thanos si zatím v Delosu myslí, že je Ceres mrtvá. Bere si za ženu Stephanii a stává se součástí dvora i rodiny, ze které se mu nedaří uniknout. Také se dostává do centra probíhající revoluce, která vrcholí odvážným útokem na Arénu. Jako jediná osoba, která může všechno zastavit - nebo postrčit kupředu - se musí rozhodnout, jestli bude riskovat vlastní život. Království se hroutí, nepřátelé jsou všude kolem a pokusy o vraždu hýbou dvorem. Thanos si nemůže být jistý, komu věřit. Ocitá se ve hře pěšců a králů, zrádců a královen, a může to být právě Ceres, kdo všechno změní. Po řadě tragických nedorozumění jim ale může osudová romance vyklouznout mezi prsty. RYTÍŘ, NÁSLEDNÍK, PRINC vypráví epický příběh tragické lásky, pomsty, zrady, ambicí a předurčení. Kniha plná nezapomenutelných postav a dech beroucí akce nás přenese do světa, na který nikdy nezapomeneme, a přiměje nás znovu a znovu se zamilovávat do fantasy. "Akcí nabitá fantasy, která jistě potěší fanoušky předchozích knih od Morgan Rice, stejně jako fanoušky děl jako je série ODKAZ DRAČÍCH JEZDCŮ od Christophera Paoliniho.... Fanoušci fikce pro mladé budou toto poslední dílo Riceové hltat a pak žadonit o přídavek." --The Wanderer, A Literary Journal (komentář k Vzestup draků) Kniha čtvrtá ze série Koruny a slávy vyjde již brzy!
Keywords: Sci-fi, fantasy; Dobrodružství, napětí, fantasy