Soarta Dragonilor (Cartea 3 Din Inelul Vrăjitorului) - Morgan, Rice (Lukeman Literary, 2015)
"INELUL VRĂJITORULUI" are toate ingredientele pentru a deveni un succes imediat: INTRIGI, contra-INTRIGI, mister, cavaleri curajoşi şi relaţii înfloritoare, pline de inimi zdrobite, decepţie şi trădare. Vă va delecta ore în șir și va satisface toate vârstele. Recomandat pentru biblioteca permanentă a tuturor cititorilor de ficţiune. " --Books and Movie Reviews, Roberto Mattos SOARTA DRAGONILOR (Cartea 3 din Inelul vrăjitorului) ne duce mai adânc în calatoria epică a lui Thor spre a deveni un războinic, călătoria lui peste Marea de Foc spre Insula de Ceață a dragonului. Un loc neiertator, casă a războinicilor de elită din întreaga lume, aici competențele și abilitățile Thor lui cresc în timpul instrucției. Prieteniile lui devin și ele mai profunde, deoarece ei se confruntă cu adversități împreună, dincolo de ceea ce și-ar putea imagina. Dar, așa cum luptă împotriva monștri inimaginabile, Suta trece rapid de la o sesiune de formare la o chestiune de viață și de moarte. Nu toți vor supraviețui. Pe drum, visele lui Thor, împreună cu întâlnirile sale misterioase cu Argon, vor continua să-l bântuie, să preseze să încerce să afle mai multe despre cine este, cine este mama lui, si care e sursa puterilor sale. Care îi este destinul? Înapoi în Inel, problemele devin mult mai mari. Cu Kendrick întemnițat, Gwendolyn consideră că e de datoria ei să încerce să-l salveze, pentru a salva Inelul prin răsturnarea fratelui ei Gareth. Ea caută indicii pentru a-l găsi pe ucigașul tatălui ei, împreună cu fratele ei Godfrey, și astfel cei doi vor deveni mult mai apropiați, uniți în cauza lor. Dar Gwendolyn se află în pericol de moarte pe măsură ce presează prea adânc, și ar putea fi implicată până peste cap. Gareth încearcă să mânuiască sabia Dinastiei și învață ce înseamnă să fii rege, devenind beat cu abuzul de putere. El guvernează fără milă, devenind paranoic. Cum lațul se strânge în jurul asasinului regelui, clanul McCloud atacă mai adânc în Inel și Curtea Regelui se află într-o poziție din ce în ce mai precară. Gwendolyn așteaptă cu do întoarcerea lui Thor, ca ei să poată fi împreună, ca dragostea lor să înflorească. Dar cu forțe puternice care le stau cale, este discutabil dacă această șansă va veni vreodată. Thor va supraviețui Sutei? Se va prăbuși Curtea Regelui? Va fi găsit asasinul lui MacGil? Gwendolyn va rămâne cu Thor? Și va afla Thor în cele din urmă secretul destinului său? Cu construcția de lumi și caracterizarea sofisticate, SOARTA DRAGONILOR este o poveste epica despre prieteni și iubiți, despre rivali și pețitori, despre cavaleri și dragoni, despre intrigi și mașinațiuni politice, despre a deveni adult, despre inimi frânte, despre înșelăciune, ambiție și trădare. Este o poveste despre onoare și curaj, despre soartă și destin, despre vrăjitorie. Este o fantezie care ne aduce într-o lume pe care nu o vom uita niciodată, și care va atrage toate vârstele și sexele. Cărțile 4 - 17 din serie sunt, de asemenea, disponibile!