Pouze kdo je hoden (Cesta oceli - kniha první) - Morgan, Rice (Lukeman Literary, 2020)
"Morgan Rice to znovu dokázala! Vytvořila silnou sestavu postav a vykouzlila další magický svět. POUZE KDO JE HODEN je kniha plná intrik, zrad, nečekaných přátelství a vůbec všech skvělých ingrediencí, díky nim si budete vychutnávat každou otočenou stránku. Tenhle příběh je nabitý akcí a při jeho četbě se nebudete moct odtrhnout." --Books and Movie Reviews, Roberto Mattos Toto je nové vydání knihy POUZE KDO JE HODEN s výraznými změnami a nově vydané v prosinci 2018! CESTA OCELI je strhující nová fantasy série od Morgan Rice, nejprodávanější autorky fantasy série ČARODĚJŮV PRSTEN, v níž dosud vyšlo sedmnáct knih a jež začíná knihou CESTA HRDINY (kniha první), která je zdarma ke stažení a má přes 1 300 pětihvězdičkových recenzí! POUZE KDO JE HODEN (Cesta oceli - kniha první) vypráví epický příběh o dospívajícím, sedmnáctiletém Royceovi, synovi obyčejného sedláka, který cítí, že je jiný než ostatní, neboť v něm dřímá moc, jaké sám nedokáže porozumět. Když mu navíc ukradnou jeho životní lásku, sedmnáctiletou Genevieve, musí riskovat všechno, co má, a vyjet do války proti urozeným, aby svou milovanou zachránil. Poté, co je vypovězený z vlastní země a vyhnaný na Rudý ostrov - pustý ostrov, jenž je proslulý tím, že z chlapců dělá bojovníky, ačkoli jich na něm víc zemře, než přežije - Royceovi nezbývá než doufat, že se mu podaří zůstat naživu. Genevieve mezitím zoufale vyhlíží Royceův návrat a je nucena vžít se do krutého a záludného světa aristokracie plného vrahů a lhářů. Čím víc se v Royecovi probouzí jeho síly a čím víc zjišťuje o svém tajném rodokmenu, tím víc se mu nabízí otázka: je opravdu předurčený osudem? POUZE KDO JE HODEN vypráví epický příběh o přátelích a milencích, o rytířích a cti, o zradě, osudu a lásce. Je to příběh o udatnosti, který nás vtahuje do světa fantazie, do kterého se zamilují čtenáři i čtenářky všech věkových kategorií. Druhá a třetí kniha série jsou již rovněž k dispozici v předprodeji.
Keywords: Sci-fi, fantasy; Dobrodružství, napětí, fantasy