Een Requiem Voor Prinsen (Een Troon voor Zusters-Boek Vier) - Morgan, Rice (Lukeman Literary, 2020)
"Morgan Rice' verbeeldingskracht kent geen grenzen. Een troon voor zusters, een nieuwe serie die net zo onderhoudend belooft te zijn als de voorgaande series, vertelt het verhaal van twee zusjes (Sophia en Kate), weesmeisjes die vechten om te overleven in het wrede, veeleisende leven van het weeshuis. Een schot in de roos. Ik kan nauwelijks wachten tot ik het tweede en derde boek in handen heb!" --Books and Movie Reviews (Roberto Mattos) Bestsellerauteur Morgan Rice komt met een onvergetelijke nieuwe fantasyserie. In Een requiem voor prinsen (Een troon voor zusters - boek 4), vecht de 17-jarige Sophia voor haar leven nadat Milady d'Angelica haar heeft verwond. Zullen de nieuwe krachten van haar zusje Kate haar weer terug kunnen brengen? De zusjes zeilen naar het verre en exotische land van hun oom, hun laatste hoop en enige connectie met hun ouders. Maar het is een verraderlijke reis, en zelfs als het hen lukt om hun bestemming te bereiken, weten de zusjes niet of ze warm onthaald zullen worden. Kate, die haar schuld aan de heks moet vereffenen, bevind zich in een steeds wanhopiger wordende situatie... Tot ze een tovenares ontmoet die misschien de sleutel tot haar vrijheid heeft. Sebastian keert met een gebroken hart terug naar het hof en wil wanhopig graag weten of Sophia nog leeft. Als zijn moeder hem dwingt om met Milady d'Angelica te trouwen, weet hij dat het tijd is om alles te riskeren. Een requiem voor prinsen (Een troon voor zusters - boek 4) is het vierde boek in een verbluffende nieuwe fantasyserie vol liefde, liefdesverdriet, tragedie, actie, avontuur, magie, zwaarden, tovenarij, draken, lotsbestemming en bloedstollende actie. Een spannend boek met personages om verliefd op te worden, en een wereld die je nooit meer zult vergeten. Boek 4 van de serie is binnenkort verkrijgbaar. "[Een troon voor zusters (boek 1) is het] krachtige eerste deel van een serie [die] met een combinatie van strijdlustige hoofdrolspelers en uitdagende omstandigheden niet alleen jongvolwassenen zal aanspreken, maar ook volwassen fantasyfans die op zoek zijn naar epische verhalen vol krachtige vriendschappen en vijanden." --Midwest Book Review (Diane Donovan)
Keywords: Young Adult, New Adult