Rozpolcený - Rob, Ashman (Kalibr, 2023)
Na blackpoolské pláži je vyplaveno zmučené tělo s prostřelenou hlavou. V uličce je nalezen muž s podříznutým hrdlem. Na nemocničním lůžku je zavražděna žena. Co je spojuje? ... Soukromý život inspektorky Rosalind Krayové je plný chaosu, protože se snaží rozplést zamotaný případ a vrchní inspektor Dan Bagley jí chce z práce udělat peklo. ... Billy Ellwood je jako chameleon. Co ho donutilo před osmnácti lety zmizet? A jaký byl jeho slib? ... Strhující závěrečný případ inspektorky Krayové - který však lze číst i jako samostatný krimipříběh - opět potěší čtenáře Angely Marsonsové či Patricie Gibneyové.
Keywords: Krimi, detektivky