Zodpovědně lehkomyslná - Marcela, Mlynářová (Brána, 2022)
Oblíbená autorka řady populárních knih (Chalupářkou z donucení, Důchodkyně nestřílejte, V padesáti na začátku, Asi nejsem ženská, Z lodiček do holin, Dvakrát dole, jednou nahoře aj.) přichází s novým titulem. Opět v něm otevřeně a bez servítek komentuje dění kolem sebe i ve světě a vypráví nenapodobitelným stylem o svých pozoruhodných příhodách, o dobrodružných cestách po krásách naší země, o radostech a strastech prožívaných na své chalupě, o životních vrcholech, pádech a zvratech. Autorka potvrzuje, že není podstatný věk, ale přístup k životu, a navzdory všem ranám osudu je třeba vždy hledat to dobré a nikdy se nevzdávat. Kniha je vyzdobena půvabnými ilustracemi Terezy Budilové.
Keywords: Beletrie; Humor, satira; Společenské romány