Een Lied Voor Wezen (Een Troon voor Zusters-Boek Drie) - Morgan, Rice (Lukeman Literary, 2020)
"Morgan Rice' verbeeldingskracht kent geen grenzen. Een troon voor zusters, een nieuwe serie die net zo onderhoudend belooft te zijn als de voorgaande series, vertelt het verhaal van twee zusjes (Sophia en Kate), weesmeisjes die vechten om te overleven in het wrede, veeleisende leven van het weeshuis. Een schot in de roos. Ik kan nauwelijks wachten tot ik het tweede en derde boek in handen heb!" --Books and Movie Reviews (Roberto Mattos) Bestsellerauteur Morgan Rice komt met een onvergetelijke nieuwe fantasyserie. In Een lied voor wezen (Een troon voor zusters - boek 3), gaat de 17-jarige Sophia op zoek naar haar ouders. Haar zoektocht brengt haar naar verre, vreemde landen... en naar een schokkend geheim dat ze nooit had kunnen vermoeden. De 15-jarige Kate wordt door de heks opgeroepen; de tijd is gekomen om haar schuld te vereffenen. Maar Kate is aan het veranderen. Ze wordt volwassen, en steeds machtiger; en wat zal er van Kate terechtkomen als ze een overeenkomst met de duisternis sluit? Sebastian, een echte romanticus, volgt zijn hart en laat alles achter. Hij wijst zijn familie af zodat hij Sophia kan zoeken. Maar Vrouwe D'Angelica is nog altijd vastberaden om haar te doden, en zou weleens andere plannen kunnen hebben. Een lied voor wezen (Een troon voor zusters - boek 3) is het derde boek in een verbluffende nieuwe fantasyserie vol liefde, liefdesverdriet, tragedie, actie, avontuur, magie, zwaarden, tovenarij, draken, lotsbestemming en bloedstollende actie. Een spannend boek met personages om verliefd op te worden, en een wereld die je nooit meer zult vergeten. Boek 4 van de serie is binnenkort verkrijgbaar. "[Een troon voor zusters (boek 1) is het] krachtige eerste deel van een serie [die] met een combinatie van strijdlustige hoofdrolspelers en uitdagende omstandigheden niet alleen jongvolwassenen zal aanspreken, maar ook volwassen fantasyfans die op zoek zijn naar epische verhalen vol krachtige vriendschappen en vijanden." --Midwest Book Review (Diane Donovan)
Keywords: Young Adult, New Adult