Angličtina na rovinu III - Darren, Crown (Universum, 2023)
V třetí díle této série se opět setkáte s lehce humoristickou formou pojednávající o typických problémech, na které narážejí čeští studenti angličtiny na všech úrovních. Text poskytuje praktické, srozumitelné rady, jak je překonat. Autor se zároveň snaží, aby si čtenáři uvědomili, že učení jazyka může a mělo by být především zábavou a koníčkem, neboť pouze tak může vést k nějakým výsledkům.
Keywords: Jazyky