Pamatuj na smrt 2: Dokud dýchám - Aleš, Novotný (Yoli, 2023)
Po strašlivých loňských událostech to vypadá, že v městečku Tišiny konečně nastal klid. Jen Adam si stále dělá starosti o svého mladšího bratra Martina, který se izoloval od zbytku světa. Pak ale na stěnu jejich domu někdo napíše rudý výhružný vzkaz a pachatel se podepíše jako sériový vrah, který Adama před třinácti lety unesl. Zároveň se v sousední vesnici ztratí malá holčička. A zatímco po ní Adam s kamarády zkoušejí pátrat, je v místním parku nalezeno tělo studenta Jakuba. Adam zjišťuje, že oběť by mohla mít spojitost s loňskými vraždami. Ale jakou? Pachatel je přece po smrti, tak kdo stojí za tak hrůzným činem? Na povrch vyplouvá nejedno temné tajemství, které mělo zůstat skryto... Pokračování young adult thrilleru Pamatuj na smrt. Doporučený věk 13+
Keywords: Young Adult, New Adult; Beletrie pro děti