Suďte spravedlivě - Emma, Riedová (Brána, 2022)
Soubor detektivních případů ze středověku, které řeší bystrý a zkušený mistr Petr, je románově propojený a jeho hlavními ingrediencemi jsou tajemství, napětí a láska. V poutavém vyprávění dalších dvou detektivů, Jakuba a jeho sluhy Vítka, barvitě ožívá stará Praha a každodenní život dávných obyvatel Českého království.
Keywords: Beletrie; Společenské vědy, historie; Historické romány; Krimi, detektivky