Šité korálky II nejen korálkové šperky - Doškářová (Grada, 2011)
Autorka touto knihou navazuje na předchozí úspěšnou publikaci Šité korálky. Projekty v této knize jsou již o něco náročnější a předpokládají alespoň částečné zvládnutí základů popsaných v prvním díle. Publikace přináší opět spoustu nových zajímavých korálkových nápadů, ale zaměřuje se i na teenagery. Tedy kromě uvedení "elegantníchh" šperků pro každou příležitost, se věnuje i nápadům poněkud "bláznivějšímm" s využitím méně tradičních materiálů, jako je plsť, kov, měděné dráty aj.
Keywords: Výtvarné techniky