Citroën 2CV historie, vývoj, technika, sport - Fiala, Jiří (Grada, 2012)
Lidový citroën, přezdívaný původně pejorativně, později spíše láskyplněji "Kachna", patří mezi nejúspěšnější francouzské značky, kterou charakterizují průkopnická technická i vzhledové řešení. To vše najdete, spolu s dějinami rodiny Citroënů, v nejúplnější knize, která u nás kdy vyšla.
Keywords: Retro