Nezapomeň na mě - Julie, Soto (Ikar, 2024)
Svatební den by měl být dokonalý a Ama Toressová se o to moc ráda postará. Sama sice svatby skvěle koordinuje, nicméně na manželství nevěří. Její matka už totiž byla vdaná šestnáctkrát! Zádumčivý Elliot Bloom své květinářství zezačátku nijak zvlášť nemusel. Pak se ale na jeho prahu objevila jistá workoholička se slabostí pro koblihy. Elliot a Ama mají společnou minulost, která neskončila zrovna ideálně. Když je však oba najmou na přípravu svatby s celostátní publicitou, musí znovu spojit své síly. Jak tohle asi dopadne?
Keywords: Romantika, romány pro ženy