Dvanáct a půl - Gary, Vaynerchuk (Esence, 2023)
V této knize autor zkoumá 12 lidských vlastností, které vedly k jeho úspěchu a štěstí v osobním a pracovním životě a nabízí cvičení, která vám pomohou tyto vlastnosti rozvinout. Zabývá se především tím co je ono "poloviční" v každém z nás - naše největší slabina - na jejíž zlepšení je třeba vynaložit největší úsilí. Při práci s myšlenkami a cvičeními v knize se naučíte, jak objevit své vlastní "poloviny - slabiny", a najdete řešení, jak je posílit.
Keywords: Osobní rozvoj a poznání; Osobní rozvoj a kariéra