Zachary Jing a Dračí císař - Xiran, Jay, Zhao (Pikola, 2024)
Zachary Jing žije sám s matkou, která má dost práce s tím, aby vydělala peníze na živobytí. O Číně a jejím kulturním dědictví tedy Zachary skoro nic neví. A už vůbec netuší, že byl předurčen k tomu, aby v jeho těle pobýval duch prvního čínského císaře. Na to rozhodně není připravený! Duch má ovšem důležitý úkol: uzavřít portál do čínského podsvětí dřív, než bude pozdě. Jeho mise se ale zvrtne hned na začátku, když se císař, místo aby posednul Zacharyho tělo, spojí s jeho herním AR headsetem. Nezbývá jim tedy nic jiného, než se společně vydat na dobrodružnou cestu plnou duchů, historických i mytických postav a starodávné magie.
Keywords: Beletrie pro děti; Příběhy, deníky