Povídky, které pomáhají - Kolektiv autorů (Listen, 2022)
Svou povídkou přispěli do tohoto dobročinného sborníku nejen renomovaní, "zaběhnutí" literáti, ale i hudebník či politik a v neposlední řadě také vítězové čtenářské soutěže. I díky tomu vznikl zajímavý a neotřelý soubor rozličných stylů a žánrů, který spojuje touha pomáhat. Výtěžek z prodeje knihy poputuje české neziskové organizaci Prales dětem, jejíž hlavní náplní je ochrana světového přírodního dědictví na mezinárodní úrovni, podpora protipytláckých aktivit, vykupování deštného pralesa, vzdělávání a světový monitoring zvířat za účelem jejich ochrany a tvorba vzdělávacích programů pro děti na pěti kontinentech.Otcem projektu je Daniel Fiala, zakladatel a provozovatel DatabazeKnih.cz, největšího knižního webu v Česku a na Slovensku.
Keywords: Společenské romány