Muži zrají jako víno - Jitka, Ludvíková (Brána, 2020)
Volné pokračování čtenářsky úspěšných knih Zkrocení mlsného muže a Osvícení zoufalého muže. Srandista, požitkář a odpůrce změn doktor Barták je v rámci zachování rodinného štěstí nucen zanechat své lékařské praxe a přestěhovat se do zahraničí, kde jeho manželka nastoupí na vrcholovou manažerskou pozici. Z usedlého praktického lékaře se tak stane muž v domácnosti se dvěma dětmi na krku, navíc v zemi, kde mu jeho jazykové schopnosti nestačí ani na koupi rohlíku. Stěhování, život mezi novými lidmi, s novými sousedy a péče o domácnost dostanou doktora Bartáka do řady nepříjemných, ale velmi kuriózních situací, které zaručeně polechtají čtenářovu bránici.
Keywords: Humor, satira; Společenské romány