Ošetřovatelství v gynekologii a porodnictví - Slezáková, Lenka (Grada, 2010)
Učebnice ošetřovatelství zaměřená na problematiku gynekologie a porodnictví doplňuje řadu učebnic ošetřovatelství pro klinické obory. Zpracovává problematiku vyšetřovacích metod v gynekologii a porodnictví, sexuálně přenosných nemocí, nádorů v gynekologii, akutních stavů, neplodnosti, inkontinence moči, vedení fyziologického porodu, patologického těhotenství a šestinedělí. Kniha je doplněna bohatou obrazovou přílohou věnovanou nejen vyšetřovacím metodám a porodu, ale také bezpečnosti těhotných žen.
Keywords: Porodní asistence; Ošetřovatelství - klinické obory