Základy podnikání Teoretické poznatky, příklady a zkušenosti českých podnikatelů - Srpová, Jitka (Grada, 2010)
Uznávaní autoři, mezi nimiž jsou i majitelé úspěšných českých firem, nositelé ocenění Podnikatel roku a odborníci z VŠE, připravili komplexní publikaci pro všechny, kteří se chtějí pustit do podnikání nebo již podnikají, ale chtějí se dozvědět další nové informace. Kniha nemá svým praktickým zaměření a nábojem na českém trhu obdoby a žádný student ekonomického zaměření či podnikatel, který chce dosáhnout ve svém podnikání úspěchu, by ji neměl minout. Kromě mimořádně cenných teoretických poznatků v knize najdete mnoho praktických doporučení, rad, příkladů a případových studií. Zjistíte, co byste měli zvážit, než začnete podnikat, a co musíte udělat pro zahájení podnikatelské činnosti, seznámíte se s tím nejdůležitějším, co podnikatel musí vědět z oblasti managementu, marketingu, řízení lidských zdrojů a finančního řízení. V závěru se s vámi úspěšní čeští podnikatelé podělí o svůj podnikatelský příběh, dozvíte se, v čem tkví tajemství jejich úspěchu.
Keywords: Podnikání a management