Diferenciální diagnóza ve schématech Překlad 2., aktualizovaného a doplněného vydání - Classen, Meinhard (Grada, 2011)
Překlad 2., doplněného a aktualizovaného vydání úspěšné publikace DIFFERENTIAL-DIAGNOSE AUF EINEN BLICK, kterou vydalo nakladatelství Urban & Fischer (ELSEVIER).Kniha nabízí na 104 stranách cenné diagnostické informace v podobě barevných schémat, diagramů, tabulek a algoritmů, které má mít téměř každý lékař, medik, nebo dokonce zdravotní sestra stále po ruce. V publikaci najdete stručné návody, jak postupovat v situacích, jako je např. ascites, horečka, krvácení apod.Publikace vede čtenáře rychle a efektivně od symptomů k diagnóze, rozlišuje podstatné a nepodstatné...
Keywords: Diferenciální diagnostika, symptomy; Interna