Mokré plstění ovčí vlny - Škorpilová, Hana (Grada, 2011)
Technikou mokrého plstění lze vyrábět s minimem požadavků na pomůcky, prostor i použitý materiál, nádherné šperky, hračky, oděvy, klobouky a jiné módní doplňky. Autorka v knize představuje znovu objevené tradiční řemeslo vycházející ze zpracování ovčí vlny mokrou cestou, které obohacuje novými postupy využívajícími spojení tradičních technologií a moderního designu. Naučíte se vytvořit si zajímavou brož, náramek, krajková šála, baret s korálky, kabelka na drobnosti nebo jednoduchý klobouček.
Keywords: Výtvarné techniky