K sebedůvěře krok za krokem 2., doplněné vydání - Kupka, Ivan (Grada, 2010)
Jak získat zdravou a oprávněnou sebedůvěru? Jak komunikovat v životě tak, abyste dospěli k tomu, co nejvíce potřebujete? Jak rozvinout své schopnosti sebemotivace, zdravého dosahování cílů a efektivního řešení problémů? Na tyto a mnoho dalších otázek vám odpoví velmi čtivá a praktická knížka, v jejímž novém vydání se navíc dozvíte, jak s menším úsilím dosáhnout větších výsledků. Dále poznáte, jak získat pozitivní vztah k sobě samému, jak se lépe poznat a porozumět ostatním, zjistíte, jaké chyby děláte ve své komunikaci, co si počít s trémou, jak se bránit manipulaci a co skrývá umění vyjednávat. Výklad doplňují příklady, rozhovory z praxe a návody na praktická procvičení rad v reálném životě.
Keywords: Sebedůvěra a emoce; Štěstí a pozitivní myšlení