Paličkování - Domanjová, Ivana (Grada, 2010)
Vydejte se s námi po cestě za paličkovanou krajkou a pod vedením zkušené lektorky, objevte půvab a magickou krásu této tradiční textilní techniky. Uvidíte, že nic není tak složité, jak zprvu vypadá. Sami poznáte, že paličkování může být zábavnou hrou, a že i s minimální znalostí technik a vzorů dokážete vytvořit jedinečné šperky a dekorace. Seberte odvahu a udělejte první smělý krůček do světa paličkované krajky.
Keywords: Výtvarné techniky