27 manipulativních technik Jak účinně manipulovat a ještě účinněji se bránit - Edmüller, Andreas (Grada, 2010)
Jaké jsou nejčastější manipulativní techniky? Jak manipulaci rozpoznat a účinně se jí bránit? V čtivé a praktické příručce najdete návody, jak na manipulaci vyzrát. Dozvíte se, jak prokouknout klamné argumenty, jak jednat chytře a prosadit svou vůli. Na příkladech a cvičeních si natrénujete, jak manipulaci odhalit a odrazit ji.
Keywords: Psychologie pro každého; Slovní sebeobrana, manipulace