Chirurgie ruky - Pilný, Jaroslav (Grada, 2011)
Mezinárodní kolektiv špičkových odborníků připravil tuto praktickou publikaci k diagnostice a terapii jednoho z nejčastějších poranění. Publikace zahrnuje problematiku traumatologie ruky, řešení poúrazových stavů a degenerativních postižení ruky, zahrnuje i problematiku loktu a předloktí ve vztahu k ruce.Kniha je bohatě obrazově dokumentována a kompletní obrazová dokumentae je rovněž na přiloženém CD. Kniha je určena nejen mladým lékařům, ale i zkušeným chirurgům, traumatologům, ortopedům, neurochirurgům, plastickým chirurgům ale i neurologům, radiologům, anesteziologům či rehabilitačním pracovníkům.
Keywords: Chirurgie, ortopedie, traumatologie