Posudkové lékařství Vybrané kapitoly - Čevela, Rostislav (Grada, 2010)
Publikace přináší aktuální problematiku - změny zákona 155/1995 Sb., o důchodovém pojištění, ve znění pozdějších předpisů, s účinností od 1. ledna 2010, především pokud jde o změny v posuzování invalidity.Je určena především lékařům úzce spolupracujícím s lékařskou posudkovou službou, např. praktickým lékařům pro bližší seznámení se základními informacemi o organizaci a činnosti lékařské posudkové služby, posudkovým lékařům a všem lékařům se zájmem o práci v lékařské posudkové službě.
Keywords: Ostatní lékařské obory; Soudní, posudkové lékařství