Hemochromatóza - Horák, Jiří (Grada, 2010)
Kniha je určena pro lékaře zejména v postgraduální přípravě. Podává moderní a komplexní informace o této poměrně časté chorobě. Knihu ocení odborníci, zabývající se poruchami metabolismu železa a chorobami jater (tj. hepatologové, hematologové, internisté, kliničtí genetici, specialisté na metabolické choroby i další).
Keywords: Gastroenterologie, hepatologie; Interna; Ostatní lékařské obory