Periferní nervové blokády pro klinickou praxi včetně ultrazvukového navádění - Nalos, Daniel (Grada, 2010)
Celobarevná publikace domácích autorů přináší komplexní a současně praktický přehled možností regionální anestezie periferních nervů s využitím kontroly zavádění pomocí nejmodernějších ultrazvukových přístrojů. Je určena zejména anesteziologům na všech druzích pracovišť, dále ji využijí pracoviště zabývající se léčbou bolesti, chirurgové, neurologové, ortopedi a další.Publikace může sloužit i jako pomůcka pro přípravu k atestační zkoušce z anesteziologie resuscitace a intenzivní medicíny.
Keywords: Anesteziologie, resuscitace, emergency; Chirurgie, ortopedie, traumatologie; Zobrazovací metody