Zvířátka v přírodě - Moravcová, Adéla (Bambook, 2010)
Více než dvacet známých lidových říkadel a veselé obrázky na jejich motivy seznamují zábavnou formou děti od 3 let se zvířátky, která mohou potkat v naší volné přírodě. Rodiče si při četbě této knihy užijí s dětmi spoustu zábavy a připomenou si říkanky, které mohou později využít při další hře.Nová ediční řada, určená pro vaše malé předškoláčky, přináší říkanky, básničky, veselá zvířátka, zajímavé úkoly, to vše vycházející z českého prostředí. Barevné knížky s veselými obrázky jsou zdrojem zábavy i poučení, mohou se stát odrazovým můstkem na cestě vašich dětí do světa literatury a poznání.
Keywords: Naučná; Encyklopedie a naučná