Domácí zvířátka - Moravcová, Adéla (Bambook, 2010)
Knížka plná veselých zvířátek nakreslených na motivy známých lidových říkadel přináší spoustu zábavy i poučení všem dětem od tří let. Rodiče v ní jistě naleznou inspiraci, jak u těch nejmenších rozvíjet mateřský jazyk a jak je nenásilnou formou seznámit nejen s domácími zvířátky, ale i s básničkami, které už sami možná zapomněli.Nová ediční řada, určená pro vaše malé předškoláčky, přináší říkanky, básničky, veselá zvířátka, zajímavé úkoly, to vše vycházející z českého prostředí. Barevné knížky s veselými obrázky jsou zdrojem zábavy i poučení, mohou se stát odrazovým můstkem na cestě vašich dětí do světa literatury a poznání.
Keywords: Naučná; Encyklopedie a naučná