Barvy - Procházková, Lenka (Bambook, 2010)
Pestré obrázky s mnoha detaily a půvabné originální básničky naučí děti jednoduše rozpoznávat jedenáct základních barev. Autorka zajímavým způsobem propojila různá prostředí s barevně odpovídajícími situacemi a vytvořila tak roztomilý svět, který dětem umožní nejen určovat barvy, ale i spojovat je s více či méně známými věcmi kolem nich. Nová ediční řada Předškoláček, určená pro děti od 3 let, přináší říkanky, básničky, veselá zvířátka, zajímavé úkoly, to vše vycházející z českého prostředí. Tyto barevné knížky s veselými obrázky jsou zdrojem zábavy i poučení, mohou se stát odrazovým můstkem na cestě vašich dětí do světa literatury a poznání.
Keywords: Naučná; Encyklopedie a naučná