Písmenka - Řezníčková, Petra (Bambook, 2010)
Už vašeho malého předškoláčka nebaví jenom si prohlížet obrázky a chtělo by rozpoznávat jednotlivá písmena? Vybrali jsme známá lidová říkadla a doplnili je krásnými obrázky tak, aby se děti jednoduše a nenásilně seznámily s většinou písmenek naší abecedy. Veselé obrázky na každé stránce jistě využijete nejen k procvičování písmen, ale i ke hrám se slovy. Již od útlého věku tak můžete podporovat jejich zájem a čtení.Nová ediční řada Předškoláček, určená pro děti od 3 let, přináší říkanky, básničky, veselá zvířátka, zajímavé úkoly, to vše vycházející z českého prostředí. Tyto barevné knížky s veselými obrázky jsou zdrojem zábavy i poučení, mohou se stát odrazovým můstkem na cestě vašich dětí do světa literatury a poznání.
Keywords: Naučná; Encyklopedie a naučná