První počítání - Procházková, Lenka (Bambook, 2010)
Chtěli byste své dítě zajímavou formou seznámit s čísly a probudit v něm zájem o počty? S roztomilými obrázky a básničkami, které je vtipně doplňují, můžete společně zkusit počítat od jedné do deseti a začít procvičovat základní početní úkony. Při povídání nad jednotlivými obrázky jistě prožijete spostu pohody a legraceNová ediční řada, určená pro vaše malé předškoláčky, přináší říkanky, básničky, veselá zvířátka, zajímavé úkoly, to vše vycházející z českého prostředí. Tyto barevné knížky s veselými obrázky jsou zdrojem zábavy i poučení, mohou se stát odrazovým můstkem na cestě vašich dětí do světa literatury a poznání.
Keywords: Naučná; Encyklopedie a naučná