Auta - Řezníčková, Petra (Bambook, 2010)
Obrázková knížka s krátkými básničkami je určena malým dětem od 3 let, které se zajímají o auta, stavební stroje a dopravní prostředky. Každé autíčko je nakresleno v prostředí, kde se s ním mohou děti nejčastěji setkat. Veselé obrázky jsou plné zajímavých detailů, o nichž si můžete dlouho povídat.Nová ediční řada, určená pro vaše malé předškoláčky, přináší říkanky, básničky, veselá zvířátka, zajímavé úkoly, to vše vycházející z českého prostředí. Tyto barevné knížky s veselými obrázky jsou zdrojem zábavy i poučení, mohou se stát odrazovým můstkem na cestě vašich dětí do světa literatury a poznání.
Keywords: Naučná; Encyklopedie a naučná