Efektivní správa dokumentů Co nabízí Enterprise Content Management - Kunstová, Renáta (Grada, 2010)
Publikace se zabývá problematikou správy nestrukturovaných informačních zdrojů, jako jsou dokumenty, e-maily, formuláře, faxy, obrázky, hlasové zprávy apod. Vysvětluje celkovou koncepci aplikační oblasti označované termínem "správa podnikového obsahuu" a vymezuje základní terminologii. Poskytuje přehled základních aplikačních komponent, které charakterizuje z hlediska jejich účelu, hlavních funkcí a očekávaných přínosů pro organizaci. Zabývá se správou podnikového obsahu i v souvislosti s aktuálně platnou legislativou a mezinárodně uznávanými standardy. Opomenuty nejsou ani aspekty řízení, pozornost je věnována momentálně se rozvíjející oblasti služeb a v neposlední řádě kritickým faktorům úspěšnosti projektů. Publikace obsahuje přehled současné nabídky produktů a služeb na našem trhu a uvádí aktuální trendy, které tento trh ovlivňují. Text je obohacen o příklady z praxe a řadu odkazů na internetové stránky, na kterých mohou čtenáři získat další informace.
Keywords: Podnikání a management; Ostatní; Management v informační společnosti