Jak s dobrou náladou překonat nepříjemné situace - Novák, Tomáš (Grada, 2010)
Překonejte spolu s námi vtipnou a humornou formou nepříjemné situace, do kterých se během života dostane snad každý z nás. Renomovaný český autor, PhDr. Tomáš Novák se zabývá nejrůznějšími typy nálady. Uvádí příběhy, které jsou většině z nás důvěrně známé, a nabízí netradiční psychická cvičení. Doufáme, že vám tato kniha pomůže vstoupit do nových dnů s dobrou náladou a ukáže, jak dosahovat maximálních výkonů.
Keywords: Psychologie pro každého