Ošetřovatelství - interna Pracovní sešit 2. díl - Filipová, Taťána (Grada, 2010)
Druhý díl pracovního sešitu slouží k procvičení probrané látky zábavnou formou - stejně jako první díl obsahuje tabulky, obrázky, doplňovačky, křížovky, osmisměrky. Tento způsob práce s výukovou pomůckou podporuje aktivitu a samostatnost žáka, učí jej vyhledávat si potřebné informace, uvědomovat si mezipředmětové vztahy a vede jej k principům kritického myšlení. Druhý díl zpracovává témata onemocnění trávicího ústrojí, vylučovacího ústrojí, endokrinologická a metabolická onemocnění, péče o staré a umírající.
Keywords: Ošetřovatelství a první pomoc