Jak prodat nemovitost v době krize - Klein, Štěpán (Grada, 2009)
Máte nemovitost, kterou byste rádi prodali, nebo ji už nějakou dobu prodáváte? Ačkoli jste snížili její cenu, žádní zájemci o koupi vám nevolají a vy se začínáte zlobit? Na trh, na svého makléře a kdoví na co ještě?Pokud se poznáváte, pak je tato publikace určena pro vás. Krize na trhu nemovitostí neznamená, že se neprodává. Znamená to pouze, že se prodávají dobře oceněné nemovitosti, v dobrém stavu, připravené k nastěhování, které mají dobrý marketing a stará se o ně dobrý makléř. Jak toho všeho dosáhnout, když i zdánlivá maličkost může v dnešní době zhatit celou transakci? O tom se můžete poučit v této knize. Je určena široké veřejnosti, kupujícím i prodávajícím na trhu realit. Cenné informace zde mohou čerpat i realitní makléři na sekundárním rezidenčním trhu nemovitostí.
Keywords: Osobní a rodinné finance