Nemocenské pojištění v praxi zákon s výkladem k 1. 1. 2010 - Přib, Jan (Grada, 2010)
Druhé, aktualizované vydání přináší novely zákona o nemocenském pojištění k 1. 1. 2010. Spoluautor zákona vám na praktických příkladech vyloží všechna ustanovení, vysvětlí změny, upozorní na související ustanovení i na rozdíly od minulé právní úpravy a usnadní vám tak orientaci v nové právní úpravě. Nový zákon č. 186/2006 Sb. nabyl (po dvojím posunu) účinnosti dnem 1. 1. 2009 a obsahuje komplexní úpravu nemocenského pojištění, která byla dosud obsažena v řadě zákonů a vyhlášek.
Keywords: Daně