Katova dcera a čaroděj - Oliver, Pötzsch (Kalibr, 2025)
Medik Simon Fronwieser a jeho žena Magdalena, katova dcera, putují v zimě 1666 ke klášteru Andechs. Když dojde k vraždě mladého novice a krátce nato zmizí mysteriózní fráter Vigilius, tuší zlo. Společně s Jakobem Kuislem, katem, se pustí do hledání šíleného vraha...
Keywords: Krimi, detektivky