Neblahé vedlejší účinky srdcebolu a magie - Breanne, Randall (Laser, 2024)
Sadie Revelare vždy věřila, že kletba čtyř zlomených srdcí, která je cenou za magii, má smysl. Když je ale její babičce diagnostikována rakovina a zároveň a zároveň se do města po deseti letech vrací její první láska Jake McNealy, začíná se její pečlivě promyšlený život hroutit. Do města se navíc vrací i Sadiino odcizené dvojče Seth. A s ním se odhalují hluboko pohřbená rodinná tajemství. Dokáže se s nimi Sadie vyrovnat? Ba co víc, dokáže čelit hrozbě dalšího zlomení srdce? Sadie se bude muset rozhodnout, co je důležitější - láska, nebo magie...
Keywords: Sci-fi, fantasy