Občasné přeháňky - Rainbow, Rowellová (Yoli, 2024)
Holka potká kluka, když oba táboří před kinem. Nejlepší kamarádi debatují o důležitosti školních plesů. Princ se zamiluje do trollky. Žena najde spřízněnou duši v imaginárním muži. A sám Simon Snow se vrací v nezapomenutelném vánočním dobrodružství. První povídková sbírka bestsellerové autorky Rainbow Rowellové je přehlídkou neodolatelných postav, vtipných dialogů a mistrovského vypravěčství - zkrátka všeho, co byste v její knize očekávali. Doporučený věk 15+
Keywords: Young Adult, New Adult; Beletrie pro děti